FOCȘANI

Cuza Vodă

E UNIC ȘI POATE FI AL TĂU

Vă propunem o experienţă extraordinară prin care aveţi posibilitatea de a fi arhitecţii propriului apartament.

MADE TO MEASURE APARTMENT

Parte a grupului de firme cu capital francez FORMENS, suntem o echipă de specialiști imobiliari care imaginează, construiește clădiri de nouă generație pentru orașe mai frumoase, mai durabile și mai plăcute.

CUZA VODĂ, FOCȘANI

În colaborare cu arhitecţi de renume, am dezvoltat un concept imobiliar de ultimă generație - sub dezideratul Made To Measure Apartment - astfel încât, prin proiectele noastre imobiliare personalizate, să oferim spaţii de locuit pe măsura fiecărui client, pentru un mod de viaţă unic, pe măsura dorinţelor şi a ritmului propriu de viaţă.

MADE TO MEASURE APARTMENT

Implementând împreună conceptul Made To Measure APARTMENT, fiecare locuință va deveni UNICĂ.

Urmărind implementarea ideilor care ne definesc și care au fost confirmate prin celelalte proiecte dezvoltate în Iași și Botoșani, continuăm demersul proiectelor rezidențiale marca UNIQUE Residence, prin dezvoltarea unui nou ansamblu de apartamente personalizabile situat pe str. Cuza Vodă nr. 58, pentru care propunem de asemenea, focșănenilor și nu numai, să ducem împreună standardele la un alt nivel, prin:

  • extinderea gabaritelor disponibile la cel puțin 10 tipuri de apartamente,
  • facilitatea de recompartimentare a apartamentelor, si nu în ultimul rând,
  • facilitatea de accesare a unor pachete de dotări și echipări, de amenajări interioare, design interior, și de soluții personalizate SMART Home puse la dispoziție pentru diverse niveluri, asigurând în dotările standard sisteme de SIGURANȚĂ și de protecție SMART.

Alege să fii arhitectul propriului tău apartament!

Cunoaștem că apartamentele se "nasc" standardizate, dar, este în filosofia noastră ca acestea să nu rămână la acest nivel.

Ne asigurăm că fiecare client să dispună de instrumentele necesare, pentru ca ideile sale fie implementate de către specialiștii noștri, pentru a crea apartamentul după gustul și preferințele proprii, beneficiind de asemenea, de multitudinea de opțiuni puse la dispoziție pentru finisajele, mobilarea, dotările și echiparea locuinței.

APARTAMENTE MARCA UNIQUE RESIDENCE

Ansamblul de apartamente Made To Measure - UNIQUE Residence Cuza Vodă -  va avea două blocuri cu un regim de înălțime de S+P+7/8 ce vor îngloba un număr de 136 de apartamente cu posibilități de recompartimentare la cerere, dintre care 4 Penthouse-uri, și va dispune de: staţie pentru încărcarea autoturismelor electrice, scări de bloc dotate cu lifturi, 144 locuri de parcare subterană și supraterană, adăposturi ALA, iar la parter vor fi 10 spații comerciale recompartimentabile pe o suprafață de 1533 mp.

E UNIC ȘI POATE FI AL TĂU!