Iași

Sf. Lazăr

E UNIC ȘI POATE FI AL TĂU

Inspiraţi de colaborarea cu prestigiosul centru de cercetări arhitecturale CERAU din Belgia, vă propunem un nou proiect un proiect marca Unique Office Building.

UNIQUE Office Building

Ready for Business from 2019

Vă prezentăm un proiect de excepţie, marca UNIQUE Office Building, situat în Iaşi pe strada Sf. Lazăr nr. 56 - 56 A. Conceptul contemporan de ultimă generaţie al specialiştilor imobiliari români, a fost dezvoltat de echipa de arhitecţi de renume internaţional a Centrului de Studii şi Cercetări în Arhitectură şi Urbanism - CERAU Belgia.

Dezvoltatorul acestui proiect, Unique Real Estate Development - parte a grupului de firme FORMENS - propune, sub dezideratul Made To Measure Office, spaţii de birouri pe măsura fiecărui client, într-o clădire cu multiple facilităţi Premium, de business, dar şi din punct de vedere comercial.

Proiectul - conceput după cele mai exigente standarde de siguranţă şi confort - pune la dispoziţie pe lângă birouri, facilităţi business, precum şi facilităţi comerciale în zona de parter. Volumele şi gabaritele sunt gândite pentru a asigura o flexibilitate funcţională maximă, pentru optimizarea maximă a resurselor de spaţiu disponibile ale clădirii.

Smart Building
Spaţii unice şi moderne pentru birouri
Facilităţi pentru a se potrivi unor largi tipologii de afaceri
Loc de întâlniri, evenimente şi închirieri spaţii de business

UNIQUE Office Building

Un loc de muncă altfel

Dezvoltată în cea mai importantă zonă comercială centrală a Iaşului (lângă United Business Center, Complex Palas Mall), pe strada Sf. Lazăr nr. 56 - 56 A, UNIQUE Office Building este gata pentru închiriere din2019.

Cu un regim de înălţime de 4S+P+M+6E, 8E, cu dotări de ultimă oră, specifice unui univers concentrat pentru business, pentru un loc de muncă ideal, de ultimă generaţie, cu acces rapid în cele mai importante puncte de interes din zona fierbinte a metropolei, clădirea va fi reprezentativă pentru mediul de business din Iaşi, şi va fi un vector de dezvoltare pentru companiile ce vor dori să se afie în mijlocul evenimentelor importante.

UNIQUE Office Building este un proiect Premium destinat segmentului business ce este conceput şi proiectat astfel încât să răspundă celor mai exigente cerinţe.

Cu terase şi spaţii verzi, clădirea are un design eficient şi fiexibil pentru viitoarele amenajări ale chiriaşilor, facilităţi şi servicii care asigură un mediu de lucru sănătos, la standarde înalte de calitate şi performanţă, şi prezintă pe lângă avantajele amplasării, de siguranţă şi confort, pe lângă beneficiile eficienţei energetice, ale utilizării celor mai noi tehnologii, pe cele ale conceptului arhitectural Made To Measure Office.

Clădirea oferă o suprafaţă totală construită de 8.412 mp, de calitate superioară,distribuită pe 8 nivele, parter, mezanin şi 4 subsoluri, cu o suprafaţă totală închiriabilă de: 4.367,56 mp (măsurători BOMA Z65.1-2010, Method A - NLA, add-on factor 5,32%), la care se adaugă 3.177 mp dedicaţi parcajelor subterane.

Caracteristici şi specificaţii de top

Cadrul Structural

Structura cuprinde 14 nivele: 4 subsoluri, parter, mezanin şi 8 etaje superioare. Cadru de beton, faţadă ventilată placată cu piatră. Prin modificările aduse STAS-urilor şi normativelor, valoarea forţelor seismice de proiectare a clădirilor a crescut în ultimele decade şi, prin urmare, nivelul de siguranţă seismică la care a fost proiectată şi realizată clădirea este superior cerinţelor reglementării iniţiale, valoarea acceleraţiei de vârf crescând semnificativ (>25%).

Materiale & Echipamente

Clădirea are structură mixtă pe cadre şi profile metalice pentru faţadă.
Faţadă ventilată fono şi termo izolată cu vată bazaltică cu multistrat, placată cu piatră naturală pe un sistem pe profile din aluminiu marca Hilti.

Tâmplărie exterioară cu profile din aluminiu, marca Schüco cu geam tripan.

Sistem HVAC cu echipamente profesionale: chillere marca Trane, centrale de tratare a aerului marca Dencohappel, pompe HVAC si de incendiu marca Grundfos, centrale termice marca Hoval.

Clădirea este dotată cu 3 lifturi de ultimă generatie, marca Kone.

Dimensionări

Spaţiile din zona comercială şi de birouri permite realizarea de compartimentări după specificul clienţilor.

Înălţimea utilă spaţii comerciale: 3,5 m

Înălţimea utilă spaţii birouri: 2,8 / 3 m

Nodul Central

Nodul central permite accesul vertical al instalaţiilor şi echipamentelor clădirii, al liftului de pasageri şi a liftului PSI, al utilităţilor, precum şi a 2 căi de acces de urgenţă.

Acoperișul

Acoperişul plan este etanşeizat împotriva pătrunderii apei - sistem de hidroizolaţie marca Sika şi termoizolaţie marca Joris Ide. Aici sunt montate echipamentele aferente sistemului de climatizare, instalaţiile de tratare a aerului pentru întreaga clădire, precum şi sistemul de ventilaţie şi climatizare separat pentru fiecare nivel.

Subsolul

Cele patru nivele de subsol oferă spaţii generoase pentru parcare subterană clasică, precum şi sisteme multi-parking auto şi biciclete. În plus, ele găzduiesc în spaţiile tehnice unele dintre instalaţiile clădirii. Tot la subsol se află rezervoarele de apă, atât pentru protecţia împotriva incendiilor cât şi pentru grupurile sanitare.

READY FOR BUSINESS FROM 2019

UNIQUE Office Building - conceput după cele mai înalte standarde de confort şi siguranță!

SPAȚII COMERCIALE

Birouri CLASA A

OCUPANT LEASABLE AREA
- 4.147.06 mp

(2010)

NET LEASABLE AREA
- 4.147,06 mp

(Basic Rentable -1996)

GROSS LEASABLE AREA
- 4.367,56 mp

Total spaţii închiriabile

Mediul ideal pentru oamenii tăi

Pentru că UNIQUE Office Building este un mic univers de timp, şi pentru noi, dar mai ales pentru voi, partenerii noştri, acordăm o atenţie deosebită condiţiilor optime de lucru pentru oamenii tăi: spaţii eficiente, nivel de zgomot, temperatură, încălzire şi ventilaţie optime, lumină naturală.

Facem totul pentru a fi conform perfecţiunii parametrilor funcţionali, ergonomici, tehnici, economici şi estetici. La nivelul organizării spaţiilor, totul a fost studiat în amănunt, profesionist, pentru a asigura confortul optim global precum şi armonia diverselor moduri de lucru şi de a petrece timp de calitate, peste standarde, realizând dispunerea inteligentă, funcţională şi generoasă, a zonelor construite şi neconstruite dintre spaţiile private şi cele comune.

Alegerea înţeleaptă a echipei UNIQUE Office Building de a opta pentru materiale luminoase, durabile şi de calitate, accentuează de asemenea unicitatea, armonia şi calitatea proiectului.

Dorim ca prin acest proiect, cu toate facilităţile disponibile şi împreună cu serviciile conexe, să oferim mediul perfect pentru business şi timp de calitate, pentru tine şiechipa ta - pentru OAMENII NOŞTRI.

PROIECTARE MODERNĂ

asigură o ocupare extrem de eficientă. Partenerii, chiriaşii pot închiria mai puţin spaţiu dar care să poată găzdui acelaşi număr de persoane în comparaţie cu o clădire ineficientă.

SMART BUILDING

este componenta cheie a unui viitore în care tehnologia informaţiei și ingeniozitatea umană se combină pentru a produce o economie robustă, cu emisii reduse de carbon, concepută pentru viitor.

FINISAJE PREMIUM

proiectarea binegândită şi finisajele interioare excelente creează un mediu plăcut pentru viitorii parteneri, chiriaşi: o clădire în care oricine se poate simţi confortabil să îşi desfăşoare activităţile, oferind în acelaşi timp imaginea scontată de companiile de prestigiu.

EFICIENȚA ENERGETICĂ A INSTALAȚIILOR

va funcţiona astfel încât facturile de energie şi celelalte facturi de utilităţi să fie reduse în comparaţie cu alte instalaţii mai ieftine. Acest lucru va avea ca rezultat costuri de servicii mai mici.

Amplasare ultracentrală, într-o zonă de afaceri, vizibilitate bună, accesibilitate auto;

cel puţin un loc de parcare pentru fiecare 70-150 mp închiriabili;

finisaje moderne, de clasă, durabile; materiale şi mobilier sanitar de calitate Premium, alese cu stil şi eleganţă;

lifturi cu perioadă de aşteptare sub 30 secunde;

flexibilitate în compartimentare;

cablare telefon, date, conexiune internet;

Building Management System (BMS);

înălţimea pe nivel până la tavanul fals, minim 2,7 m;

servicii integrate de recepţie, pază şi supraveghere a clădirii, de curăţenie, întreţinere şi mentenanţă a spaţiilor de birouri integrate.

CONFORT

Flexibilitate • Mobilitate • Tehnologie • Automatizare

EFICIENȚĂ

Echilibru • Economie • Timp extins de viață

SIGURANȚĂ

Rapiditate • Inteligență • Protecție • Securitate

SMART BUILDING

control acces
senzor fum
protectie inundații
senzor mișcare
climatizare
lumină interioară
temperatură
umiditate
conectivitate
Vezi sistemele
SMART HOME

Beneficii unei clădiri Smart

Proiectul UNIQUE Office Building dă naştere unor unităţi de birouri moderne, inteligente şi uşor de controlat, eficiente, deschise către viitor, către cele mai noi tehnologii, mai sănătoase şi cu o durată de viaţă mai mare.

Acestea integrează soluţii flexibile de management pentru a obţine statistici de consumuri, grafice pentru eficientizarea sistemelor, automatizări şi contorizări pe toate sistemele clădirilor, gestiune control acces, optimizare fluxuri de aer (HVAC), soluţii de siguranţă şi protecţie, tehnologii legate de energiile regenerabile, de eficientizare a costurilor de utilităţi, ale celor de întreţinere generale, totul pentru confortul şi siguranţa clienţilor săi.

Veţi beneficia de soluţii şi tehnologii inteligente care vor spori eficienţa, confortul şi siguranţa spaţiului de business pe măsura nevoilor şi a propriului ritm de activitate. Oriunde aţi fi, puteţi monitoriza şi controla spaţiile de activitate, având acces la toate dispozitivele integrate în sistem prin intermediul unui smartphone sau a unei tablete, beneficiind de vizibilitate totală şi protecţie împotriva incendiilor, inundaţiilor sau efracţiilor.

Pentru un concept unitar al spaţiilor dumneavoastră puteţi beneficia de un pachet personalizat de soluţii şi facilităţi SMART Office / SMART Home.

Controlul individual al iluminatului. Se pot controla luminile separat sau împreună (pornit/oprit, reglarea intensităţii) sau pe baza unor scenariu;

Controlul individual al încălzirii. Zonele încălzite (camerele) au scenarii prestabilite în funcţie detemperatura dorită, programul orar de încălzire, starea ferestrei, etc;

Controlul inteligent al storurilor/ferestrelor. Putem controla deschiderea sau închiderea storurilor/ferestrelor în funcţie de diverşi parametri atmosferici: soare, vânt, ploaie, temperatură;

Optimizare consum energetic. Obţineţi până la 30% economii de energie;

Control acces în clădire pe bază de card RFID şi comandă de la distanţă;

Alarme tehnice: inundaţie, gaz, incendiu;

Control sisteme de climatizare: AC, senzori de dioxid de carbon şi umiditate - gestionare a fluxurilor de aer;

Integrare / preluare stare sistem efracţie;

Control de la distanţă (smartphone, tabletă, PC) cu posibilitatea de a seta useri cu niveluri de accesdiferite;

Control în funcţie de prezenţă, mişcare, cerere, etc.

Suntem deschişi pentru un parteneriat pe termen lung, de încredere şi respect reciproc, cu obiective de business atinse şi dezvoltare profitabilă!
Prin folosirea site-ului M2Msolutions.ro sunteți de acord cu politica de confidențialitate.
M2Msolutions.ro folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența pe site. Vezi politica privind cookies
Accept