Unique Residence Park Focșani

...un Mini Town - cu inima VERDE!

Proiectul este un concept imobiliar unic ce răspunde în fapt aşteptărilor tuturor persoanelor care caută un echilibru armonios între viaţa în plină desfășurare, confortul şi calmul atât de apreciat al naturii aduse aproape de oameni.

UNIQUE Residence Park cuprinde 650.000 mp - într-adevăr un proiect de mare anvergură a cărui ambiție este exemplară în ceea ce privește dezvoltarea durabilă a unei noi comunități.

Parcul rezidențial va avea mai multe faze de dezvoltare, prima urmând a fi derulată începând cu primăvara anului 2018 și va acoperi o suprafață de 150.000 mp, alocați construirii a peste 500 de apartamente și peste 150 de case și 30.000 mp de zonă verde, punându-se astfel bazele pentru un mod de viaţă unic, ferit de zgomotul și agitaţia oraşului.

Un proiect de anvergură, în centrul ţării!

UNIQUE Residence vă prezintă încă un proiect de excepţie, situat în Focşani. Conceptul contemporan de ultimă generaţie al specialiştilor imobiliari români, a fost dezvoltat de echipa de arhitecţi de renume internaţional a Centrului de Studii şi Cercetări în Arhitectură şi Urbanism - CERAU Belgia. Astfel, dezvoltatorul acestui proiect, Domeniul MIHAI EMINESCU - parte a grupului de firme FORMENS - propune focşănenilor, sub dezideratul Made To Measure Apartment, spaţii de locuit pe măsura fiecărui client.

UNIQUE Residence Park este situat chiar în imediata apropiere a celui mai mare complex comercial din Focşani, aproape de căile principale de acces în zona centrală a oraşului. Istoria locului, vestitele podgorii vrâncene şi apropierea de munte sunt alte câteva motive pentru care să alegi să locuieşti aici.

Natura și modernitatea în slujba confortului comunității

UNIQUE Residence vă prezintă încă un proiect de excepţie, situat în Focşani. Conceptul contemporan de ultimă generaţie al specialiştilor imobiliari români, a fost dezvoltat de echipa de arhitecţi de renume internaţional a Centrului de Studii şi Cercetări în Arhitectură şi Urbanism - CERAU Belgia. Astfel, dezvoltatorul acestui proiect, Domeniul MIHAI EMINESCU - parte a grupului de firme FORMENS - propune focşănenilor, sub dezideratul Made To Measure Apartament, spaţii de locuit pe măsura fiecărui client.

UNIQUE Residence Park este situat chiar în imediata apropiere a celui mai mare complex comercial din Focşani, aproape de căile principale de acces în zona centrală a oraşului. Proiectul este un concept imobiliar unic ce răspunde în fapt aşteptărilor tuturor persoanelor care caută un echilibru armonios între viaţa în plină desfășurare, confortul şi calmul atât de apreciat al naturii aduse aproape de oameni. Istoria locului, vestitele podgorii vrâncene şi apropierea de munte sunt alte câteva motive pentru care să alegi să locuieşti aici.

UNIQUE Residence Park cuprinde 650.000 mp - într-adevăr un proiect de mare anvergură a cărui ambiție este exemplară în ceea ce privește dezvoltarea durabilă a unei noi comunități.Da, este vorba literalmente de un MINI TOWN - CU INIMA VERDE!

ALEGE!

Alege să fii arhitectul propriului tău apartament!

Depășim standardele

Prin realizarea acestui proiect, depăşind standardele, echipa CERAU Belgia – Centre D'Etudes et de Recherches d'Architectures et d'Urbanisme, reuşeşte din nou să dovedească măiestria sa în dezvoltarea de soluţii arhitecturale în consonanţă cu modurile de viaţă contemporane. Totul este conform perfecţiunii parametrilor funcţionali, ergonomici, tehnici, economici şi estetici.
Acest proiect unic în domeniul său oferă un mod de viaţă pur şi simplu excepţional locuitorilor săi.

La nivelul organizării spațiilor, totul a fost studiat în amănunt, profesionist, pentru a asigura confortul optim global precum și armonia diverselor moduri de trai de calitate, peste standarde, realizând dispunerea inteligentă, funcțională și generoasă, a zonelor construite și neconstruite dintre spațiile private și cele publice comunitare.
Alegerea înţeleaptă a echipei UNIQUE Residence de a opta pentru materiale luminoase, durabile şi de calitate, accentuează de asemenea calmul şi armonia proiectului.

Un loc de viață unic!

Cine n-a visat vreodată să poată locui într-un mediu verde, și - mai ales - liniștit? Toate acestea le aducem în mijlocul zonei de legendă a Vrâncioaiei prin UNIQUE Residence Park, un proiect imobiliar demn de numele său.

Acesta își propune să ofere soluții și în problematica zonelor verzi, a aglomerărilor urbane, în parteneriat cu actorii economici, sociali, și voluntar cei instituționali, inițiind o abordare inovatoare și fermă pentru proiectarea și punerea în aplicare a amenajării parcului din inima cartierului, cât și de sprijin pentru constituirea celor mai potrivite proiecte conexe, care sa fie emblematice pentru o comunitate de tip nou, verde și durabilă.

Acesta își propune să ofere soluții și în problematica zonelor verzi, a aglomerărilor urbane, în parteneriat cu actorii economici, sociali, și voluntar cei instituționali, inițiind o abordare inovatoare și fermă pentru proiectarea și punerea în aplicare a amenajării parcului din inima cartierului, cât și de sprijin pentru constituirea celor mai potrivite proiecte conexe, care sa fie emblematice pentru o comunitate de tip nou, verde și durabilă.

UNIQUE Residence Park este gândit și ca un model: un set de procese implicate în proiectarea, construirea și funcționarea unor clădiri rezidențiale sau comerciale, în esență a unor dezvoltări urbane caracterizate de obiectivul calității vieții din punct de vedere al sănătății locuitorilor, funcționalitatea clădirilor și a infrastructurii, precum și contribuția la armonia socială și de mediu.

Pentru că dorim ca focşănenii și nu numai să descopere, prin propriile simţuri, experienţa extraordinară pe care UNIQUE Residence Park o oferă, trebuie să vadă, să atingă, să simtă, pentru a înţelege perfect de ce împreună putem fi unici, aşa cum sunt şi posibilităţile pe care le oferim.

Nu prezentăm un produs de serie, pentru că fiecare locuință poate fi personalizată, putând fi transformată după dorințe, în acel ceva unic.

Cele 220 de unităţi de locuit ce includ 800 de apartamente și 190 de case, cele 5 terenuri de sport, spațiile verzi și parcurile de joacă pentru copii, heleşteiele și zonele de promenadă ...au totul pentru a vă asigura liniștea și confortul.

Și cele 3 zone largi de petrecere a timpului liber amplasate în inima cartierului - parcul - precum și zonele comerciale reprezintă cu siguranţă un plus pentru un mod de viaţă unic, ferit de zgomotul şi agitaţia oraşului.

Resursele locului pentru dezvoltare, instruire, relaxare

Având în vedere că biodiversitatea și mediul natural contribuie la calitatea vieții în zonele urbane, echipele de proiectare și-au stabilit obiective virtuoase: reglementarea climatului local și lupta împotriva efectelor termice globale, valorificarea patrimoniului vrâncean în amenajarea teritoriului sau recurgerea la principiile de re-vegetare și valorificare a resurselor naturale locale intr-un mod mai eficient, și nu în ultimul rând dezvoltarea de noi legături sociale și inter-generaționale.
UNIQUE Residence Park cuprinde 650.000 mp - într-adevăr un proiect de mare anvergură a cărui ambiție este exemplară în ceea ce privește dezvoltarea durabilă a unei noi comunități.

Au fost realizate studii în scopul identificării diferitelor specii de plante și a acoperirilor de verdeață capabile să ofere răspunsuri concrete la problemele de permeabilitate a solului și la conservarea biodiversității locale.

UNIQUE Residence Park - inima verde a noului mini oraș - reprezintă ambiția noastră puternică pentru o dezvoltare vegetală calitativă, ca răspuns la o evaluare locală a patrimoniului natural vrâncean, conștienți fiind și că o comunitate de calitate însemnă și parcul, grădina, livada sau via unde copiii pot învăța lucruri din natură, direct din arealul din care deja fac parte, începând cu utilizarea înțeleaptă a spațiilor și a resurselor pe care noi o practicăm.

Un alt obiectiv al parcului este acela de a aduce diferite stări de spirit și de a încuraja dreptul de proprietate al utilizatorilor. Am ținut cont de crearea unei diversități de medii pentru că, în final, acest nucleu de insule verzi va avea și o funcție de animație socială - sărbătoarea vecinilor și a prietenilor, partenerii de sport și antrenament, creșa de animale, atelierul de grădinărit, atmosfera ecologistă - pentru promovarea acțiunilor ecologice responsabile și pentru prevenirea potențialelor conflicte de utilizare a mediului.

Legătura între generaţii

Inițiativa UNIQUE Residence Park urmărește să stimuleze realizarea de proiecte de dezvoltare a unui nou tip comunitate, modernă și sănătoasă. Este vorba, cum am mai spus, de a proiecta inima verde a noului mini oraș, o insulă ce poate genera link-uri și locuri de întâlnire între diferiți utilizatori din interior și din vecinătate.

Pentru noi comunitatea este importantă, și pentru ca legăturile între generaţii să nu devină și mai firave, proiectul creează premisele construirii de azile pentru bătrâni, încurajând și sprijinind implementarea de centre de îngrijire și asistență a vârstnicilor, într-un loc de viață unic!

UNIQUE Residence Park – liant între generații - este un loc unic de întâlnire pentru persoanele active, copiii din cartier, persoanele în vârstă cu reședință, rezidenții hotelului și locuințelor.

Comunitate adevărată, UNIQUE Residence Park reunește oameni care sunt sensibili la problematicile societății moderne, la provocările orașului de mâine.

Alte proiecte

Unique Residence