CONSULTANȚĂ & MANAGEMENT FINANCIAR

FINANCIAR

Ajutăm clienții să crească și să atragă talente, să atragă investitori și să livreze valoare pentru părțile implicate prin intermediul serviciilor de consultanță și management financiar cât și prin strategie.

CONSULTANȚĂ FINANCIARĂ

Consultanța financiară implică consiliere și recomandări de specialitate clienților cu privire la diferite aspecte ale afacerii, cum ar fi planificarea strategică, analiza pieței, îmbunătățirea proceselor și dezvoltarea organizațională.

MANAGEMENT FINANCIAR

Managementul financiar, pe de altă parte, implică gestionarea resurselor financiare pentru a atinge obiectivele unei companii. Aceasta include activități cum ar fi planificarea financiară, analiza financiară, bugetarea, contabilitatea, raportarea financiară și gestionarea investițiilor precum și luarea deciziilor financiare care să fie aliniate cu obiectivele companiei.

SERVICII ȘI PRACTICI

M2M oferă consultanță companiilor care au nevoie de implementarea unor practici financiare care sunt esențiale pentru sănătatea unei companii și care ajută la menținerea stabilității financiare, optimizarea profitabilității și obținerea succesului pe termen lung.

Aceste practici precum și serviciile noastre includ:

BUGETAREA

Crearea unui buget cuprinzător care să includă toate veniturile și cheltuielile este esențială pentru companie pentru a-și monitoriza performanța financiară și pentru a-și planifica viitorul.

MANAGEMENTUL FLUXULUI DE NUMERAR

Gestionarea corectă a fluxului de numerar asigură faptul că o companie are suficient numerar pentru a-și acoperi cheltuielile și pentru a investi în oportunități viitoare de creștere.

MANAGEMENTUL DATORIILOR

O companie ar trebui să aibă o structură bine gestionată a datoriilor, care implică gestionarea nivelului datoriei, a ratelor dobânzilor și a programelor de rambursare pentru a evita intrarea în incapacitate de plată și pentru a menține un credit bun.

RAPORTAREA FINANCIARĂ

O companie ar trebui sa mențină înregistrări financiare exacte și să producă rapoarte financiare regulate care să ofere o perspectivă asupra sănătății și performanței sale financiare.

MANAGEMENTUL INVESTITIILOR

O companie ar trebui să ia decizii de investiții informate pentru a-și maximiza profiturile și pentru a atenua riscurile.

MANAGEMENTUL RISCULUI

O companie trebuie să identifice și să gestioneze riscurile financiare, cum ar fi riscurile de credit, de piață și operaționale, pentru a-și asigura stabilitatea financiară și pentru a-și asigura activele.

PLANIFICARE FISCALĂ

Planificarea fiscală adecvată poate ajuta compania să reducă la minimum obligațiile fiscale și să maximizeze profiturile.

APTITUDINI & CAPABILITĂȚI

ALTE SERVICII

Misiunea noastră este să lucrăm cu companiile pentru a descoperi cea mai bună versiune a lor în vederea îndeplinirii scopului lor în afaceri, după care ajutăm la obținerea unui nivel cât mai ridicat de performanță.

Prin utilizarea acestui site web, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor pe dispozitivul dvs. pentru a îmbunătăți navigarea pe site, a analiza utilizarea site-ului și a ajuta la eforturile noastre de marketing. Consultați Politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Accept