CONSULTANȚĂ ȘI MANAGEMENTUL AFACERILOR

STRATEGIE ÎN AFACERI

Ajutăm companiile să-și stabilească obiectivele, apoi lucrăm cu ele pentru implementarea unor politici eficiente, aliniate la valorile organizației și strategii care conturează căi clare pentru atingerea obiectivelor companiei.

THE STRATEGY AND COMPANY POLICY

Politica și strategia unei companii sunt două aspecte importante care ghidează procesul de luare a deciziilor și direcția generală. în timp ce cele doua sunt legate, ele servesc unor scopuri diferite.

Politică se referă la un set de reguli care guvernează acțiunile și deciziile unei companii. Politicile pot acoperi o gamă largă de domenii, inclusiv resurse umane, management financiar, servicii pentru clienți și multe altele.

Pe de altă parte, strategia se referă la abordarea globală pe care o companie o adoptă pentru a-și atinge obiectivele. Strategia unei companii evidențiază modul în care intenționează să concureze pe piața, să-și dezvolte afacerea și să creeze valoare pentru părțile interesate. Strategia unei companii poate include elemente cum ar fi identificarea piețelor țintă, dezvoltarea de noi produse sau servicii și urmărirea fuziunilor și achizițiilor.

O politică și o strategie sunt esențiale pentru ca o companie să-și atingă obiectivele și să reușească pe piață. Politicele ajută la asigurarea faptului că acțiunile unei companii sunt consecvente și conforme cu standardele legale și etice. Strategia, pe de altă parte, ajută o companie să rămână concentrată pe obiectivele sale pe termen lung și să ia decizii strategice care sa conducă la creștere și success.

În general, politica și strategia unei companii sunt ambele elemente critice ale succesului sau sau lucrează împreună pentru a ghida procesul de luare a deciziilor companiei și pentru a se asigura că se mișcă în direcția corectă pentru a-și atinge obiectivele.

ABORDAREA M2M

M2M oferă consultanță companiilor care iau în considerare dezvoltarea și implementarea unor politici eficiente, aliniate la valorile organizației și strategii care conturează căi clare pentru atingerea obiectivelor companiei.

De asemenea M2M oferă și următoarele servicii:

Divizare

Cesiune

Verificarea istoricului companiilor

Fuziuni și achiziții

Integrarea post-fuziune

Due diligence

ABORDAREA STRATEGICĂ

Prin dezvoltarea unei strategii complete care abordează fiecare dintre aceste componente cheie, o companie este pregătită pentru creștere pe termen lung și succes.

STRATEGIA ORGANIZAȚIONALĂ

Ajutăm la proiectarea structurii și proceselor companiei, inclusiv la alocarea resurselor, la dezvoltarea fluxurilor și la managementul resurselor umane.

STRATEGIA DE MARKETING

Ajutăm la planificarea promovării produselor sau serviciilor către client, inclusiv cercetarea de piață, identificarea publicului țintă cât și branding.

STRATEGIA DE INOVARE

Ajutăm la abordarea creării de noi produse, servicii sau modele de afaceri care diferențiază compania de concurenții săi și conduc la creștere.

STRATEGIA OPERAȚIONALĂ

Ajutăm la planificarea optimizării operațiunilor companiei și a managementului lanțului de aprovizionare pentru a crește eficiența și a reduce costurile.

STRATEGIA FINANCIARĂ

Ajutăm la planificarea gestionării finanțelor companiei, inclusiv bugetare, prognoza și alocarea capitalului.

STRATEGIA RESURSELOR UMANE

Ajutăm la planificarea atragerii, dezvoltării și păstrării talentelor necesare pentru atingerea obiectivelor strategice ale companiei.

STRATEGIA PRIVIND RESPONSABILITATEA SOCIALA

Ajutam planificarea pentru abordarea impactului companiei asupra societății și a mediului, inclusiv sustenabilitatea, etica, practicile și implicarea comunității.

APTITUDINI & CAPABILITĂȚI

ALTE SERVICII

Lucrăm cu companiile pentru a descoperi cea mai bună versiune a lor în vederea îndeplinirii scopului lor în afaceri, după care ajutăm la obținerea unui nivel cât mai ridicat de performanță.

Prin utilizarea acestui site web, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor pe dispozitivul dvs. pentru a îmbunătăți navigarea pe site, a analiza utilizarea site-ului și a ajuta la eforturile noastre de marketing. Consultați Politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Accept