CONSULTANȚĂ & MANAGEMENT

MARKETING & VÂNZĂRI

Marketingul și vânzările sunt două funcții de afaceri strâns legate, care sunt esențiale pentru succesul oricărei organizații. Cele mai bune strategii de vânzări și marketing sunt cele care sunt adaptate la afacerea și publicul specific.

ABORDAREA NOASTRĂ

O strategie de marketing și vânzări de succes va depinde de specificul afacerii, industriei și a pieței țintă. Cu toate acestea sunt câteva linii directoare pentru crearea unui plan de marketing și vânzări de success:

Înțelegerea pieței țintă

Dezvoltarea unei identități puternice de brand

Setarea unor obiective clare

Utilizarea unor canale multiple

Personalizarea abordării

Crearea unui conținut captivant

Crearea de relații

Măsurarea eforturilor. KPIs pot ajuta și optimiza afacerea

Tehnologia poate juca un rol semnificativ atât în marketing cât și în vânzări, în acest sens un CRM poate fi de mare ajutor

SERVICII MARKETING & VÂNZĂRI

Descoperă beneficiile oferite de o echipă de experți în marketing și vânzări. Cu accent pe extinderea vizibilității brand-ului, generarea creșterii vânzărilor și atragerea de clienți noi, serviciile noastre sunt concepute pentru a obține rezultate optime.: Serviciile noastre în domeniul marketingului și vânzărilor sunt:

Cercetare de piață

Strategie generală și consultanță

Strategia de vânzări

Branding și design

Conținut de marketing

Search engine optimization (SEO)

Campanii prin e-mail

Campanii Google

Campanii YouTube

Campanii Instagram

Campanii Facebook

Campanii TikTok

BRANDING

Branding-ul unei companii este assetul său, iar companiile ar trebui să aibă grijă să-l protejeze. Brandingul poate fi folosit pentru a crea o conexiune emoțională cu clienții, ceea ce poate duce la loialitate și succes pe termen lung din partea acestora. Aceasta implică dezvoltarea unui aspect general, care să fie folosit în materialele de marketing, ambalaje și chiar elemente recognoscibile în aspectul fizic al companiei.

O strategie eficientă de brand oferă direcție pentru toate aspectele unei afaceri și ajută la crearea unei identități care diferențiază compania de concurență din domeniu. O strategie de brand clar definită va ajuta la luarea unor decizii cu privire la orice, de la numele companiei și logo, până la campaniile de marketing și designul site-ului.

Brandingul este arta de a construi o identitate puternică și distinctivă pentru un brand, care să-l diferențieze de concurență și îl ajută să fie recunoscut și amintit de clienți de pe piață.

Un branding eficient ajută la construirea echității unui brand, tradusă prin valoarea pe care un brand o oferă unui produs sau serviciu, dincolo de beneficiile sale funcționale. Brandurile puternice sunt capabile să genereze prețuri mai mari, să creeze loialitate față de clienți și să aibă succes pe termen lung.

Servicii noastre de branding

Brandingul implică o gamă largă de activități, inclusiv tagline și sloganuri, alegerea culorilor și fondurilor pentru identitatea brand-ului, dezvoltarea unui ghid și crearea unei personalități și a unui tone of voice. De asemenea, implică dezvoltarea unei strategii de brand, care include definirea publicului țintă, poziționarea brandului pe piață și crearea unei propuneri de valoare unică, care rezonează cu clienții.

Conceptul de branding

Copywriting și conținut

Sisteme de design

Grafică & infografice & ilustrații

Producție Foto & Video / Prelucrare

Animații 2D & 3D & Motion Design

APTITUDINI & CAPABILITĂȚI

ALTE SERVICII

Misiunea noastră este să lucrăm cu companiile pentru a descoperi cea mai bună versiune a lor în vederea îndeplinirii scopului lor în afaceri, după care ajutăm la obținerea unui nivel cât mai ridicat de performanță.

Prin utilizarea acestui site web, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor pe dispozitivul dvs. pentru a îmbunătăți navigarea pe site, a analiza utilizarea site-ului și a ajuta la eforturile noastre de marketing. Consultați Politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Accept